joomla statistics

Vabljeni na srečanje. Kar tako - neobvezujoče srečanje, za družbo, za čvek, za izmenjavo izkušenj in mnenj. V restavraciji Plata sem se dogovorila za prostor s foteljčki, ki bo vsak tretji ponedeljek v mesecu od 16:30 za kakšni dve uri čisto naš. Naročili si bomo kakšno pijačo (imajo pa tudi odlične palačinke in veliko drugega mamljivega) in se preprosto družili. Plata ima svoje parkirišče, če se nam bo pridružil tudi kdo, ki redko pride v Ljubljano, je pa blizu BTCja - lahko izkoristite.

Za začetek bi se mogoče dobili samo odrasli - da imamo nekaj časa čisto zase. Tako se tudi lažje pogovarjamo. Če nam bo skupaj prijetno, pa se lahko kasneje dogovorimo tudi za srečanje z otroki. Če pa kdo nima varstva, pa ni nobenega problema, če pridejo otroci zraven (dojenčki bodo tako ali tako z mamicami).

Vabljeni vsi - ne nujno samo mamice in/ali atki, dobrodošli vsi, ki smo povezani z osebami z DS - tudi stari starši in strokovnjaki. In starši/sorojenci odraslih oseb z DS. Ustvarjamo pač prostor, kjer se bomo lahko počutili domače, vsak bo vedno vedel, da ima tretji ponedeljek v mesecu možnost, da se sreča z drugimi, da se naklepeta, da vpraša o kakšni stvari, ki ga muči. Vsak, pa če pride vsak mesec ali samo enkrat.

Vabljeni na drugo srečanje v ponedeljek, 18. maja 2015, od 16:30 v Plato.

Novice

Bodi na tekočem

 

Informacije

za bodoče mamice

 
kontakt
 
Twitter
 
knjige