joomla statistics

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 2. do 4. oktobra 2015 v bungalovih Term Ptuj. Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z downovim sindromom v starosti do 8 let.

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji. Med predavanji bo za varstvo otrok poskrbljeno. Točen urnik in teme predavanj bodo znani naknadno.

Cena vikend seminarja znaša 55 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član) , 35 EUR za otroke od 6. do 12. leta, 45 EUR za otroke od 12. do 15. leta. Za otroke do 6. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje namestitev v počitniških hišicah Ptuj, 2 polna penziona, predavanja, 2x dnevni vstop v termalni park ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo pošljete najkasneje do 10. september 2015 na naslov Društvo Downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Število mest je omejeno!

Prijavnico prenesite TUKAJ

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki se v letošnjem letu še niso udeležile vikend seminarja.

Upamo, da se srečamo v Termah Ptuj ter vas lepo pozdravljamo!

Novice

Bodi na tekočem

 

Informacije

za bodoče mamice

 
kontakt
 
Twitter
 
knjige