joomla statistics

Dragi člani in članice Društva downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na vikend seminar, ki bo potekal od 13. do 15. maja 2016 v Ankaranu.  Seminar je namenjen družinam, ki imajo otroka z downovim sindromom v starosti od 8 do 16 let .

 

Poleg sprostitve in oddiha je namen srečanja predvsem pridobivanje novih znanj, izmenjava izkušenj ter vprašanj, ki se rojevajo v družinah. Zato bomo tekom seminarja izvedli dve predavanji, med katerimi bo za varstvo otrok poskrbljeno. Eno predavanje z naslovom "Živeti z otrokom in ne za otroka" bo izvedla Tanja Povšič iz ZPM Ljubljana. Drugo predavanje pa bo potekalo na temo "Obrazne refleksoterapije pri šolskih otrocih", vodila ga bo Nataša Kos Križmančič.

Cena vikend seminarja znaša 65 EUR za odraslo osebo (ožji družinski član), 40 EUR za otroke od 3 – 8 let ter 50 EUR za otroke od 8. do 12. leta. Za otroke do 3. leta starosti in za osebe z downovim sindromom je seminar brezplačen. Cena vključuje dve predavanji, bivanje v Vilah resorta Adria Ankaran, polni penzion ter kopanje v hotelu Convent, uporabo fitnesa, 10% popust na wellness storitve ter prostor za druženje in predavanje.

Prosimo, da svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da izpolnite priloženo prijavnico ter nam jo najkasneje do 10. aprila 2016 pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana ali  e-mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Število mest je omejeno!

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki se v lanskem letu niso udeležile vikend seminarja.

Prenesi prijavnico.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član