joomla statistics

 

Dragi vsi!

pomlad je in lepo je videti, kako s(m)o mnogi polni optimizma in zagona. Na take zgodnje tople dneve se včasih zdi, da gredo stvari skoraj same od sebe. Vreme nam prinese več možnosti za gibanje na prostem in začenja se sezona svežega sadja. In ko se srečujem z ljudmi, vidim, da jih je veliko, ki zaupajo, da bo prihodnost svetla.

To je zelo dragoceno: videti življenje pozitivno in verjeti v ljudi. Zato si naredimo zalogo dobrih misli zdaj. Zberimo jih na kup in jih shranimo za težke in žalostne dneve, ki pridejo.

V ponedeljek, 22. maja, se bomo dobili na srečanju. Vabljeni, da se nam pridružite in prinesete s seboj pozitivne zgodbe. Vsaka družina ima svoje lepe spomine, zgodbe, ki ogrejejo srce. Pri vsaki družini, vsakem otroku, so te zgodbe drugačne: lahko je dogodek iz vrtca, kako je vzgojiteljica zbrala v svoji igralnici vse strokovne delavke iz enote, da so se skupaj veselile prvih korakov male deklice; lahko je bratec, ki je daroval svoje prihranke za pomoč otrokom, kot je njegov mlajši brat; lahko je ponos mladega moškega, ki je dosegel dobro uvrstitev na športnem tekmovanju; lahko je karkoli. Pridite, delite svojo lepo zgodbo z nami, povejmo si, kaj vse se nam je ob naših otrocih zgodilo lepega. Take zgodbe potegnejo naprej, ko si v slabi koži in te je strah vsega, kar te še čaka. 

Lepo vabljeni torej na srečanje v ponedeljek, 22. maja 2017. Dobimo se ob 17h v prostorih društva na Samovi 9 v Ljubljani.

Komaj čakam, da slišim tudi vašo zgodbo!

 
Ana

Novice

Bodi na tekočem

 

Informacije

za bodoče mamice

 
kontakt
 
Twitter
 
knjige