joomla statistics

Foto: M24

Imetniki veljavne parkirne karte za invalide lahko brezplačno parkirajo svoja vozila na urejenih parkirnih prostorih na in ob vozišču občinske ceste največ dve uri. Obvezno pa je označiti čas prihoda. 

Predstavniki ljubljanskih parkirišč bodo uporabnike s parkirnimi kartami v prihodnjih dneh tudi obveščali s posebnimi obvestili, ker v zadnjem času opažajo, da vse več vozil opremljenih z invalidsko karto nima pravilno označenega vozila na parkirnih mestih.

 

Primer obvestila:
Spoštovani, Dne ob uri smo pri nadzoru plačila parkirnine na območju časovno omejenega parkiranja ugotovili, da ste parkirali vozilo, reg. št. ,v katerem ste na vidnem mestu postavili invalidsko karto, a niste označili časa prihoda. Na podlagi Odloka o urejanju prometa v Mestni občini Ljubljana (Uradni list RS, št. 8/17) lahko imetniki veljavne parkirne karte za invalide brezplačno parkirajo svoja vozila na urejenih parkirnih prostorih na in ob vozišču občinske ceste največ dve uri. Voznik mora na vidnem mestu v vozilu označiti čas prihoda in namestiti veljavno parkirno karto za invalide. Tokratno obvestilo je informativne narave, s katerim Vas želimo opozoriti, da pri parkiranju z invalidsko karto ni dovolj le namestiti parkirno karto za invalide, ampak je potrebno označiti tudi čas prihoda.
JP LPT d.o.o.

Novice

Bodi na tekočem

 

Informacije

za bodoče mamice

 
kontakt
 
Twitter
 
knjige