joomla statistics

 

Dragi člani in članice Društva Downov sindrom Slovenija! Vabimo vas na SREČANJE DRUŽIN S STROKOVNIM PREDAVANJEM O SPOLNOSTI, ki bo v soboto, 24. 11. 2018 v Zdravilišču Laško.

Srečanje je namenjen družinam/skrbnikom, ki imajo/skrbijo za osebo z Downovim sindromom v starosti od 6 do 18 let, pridružite se nam lahko tudi mlajši ali starejši.

Namen srečanja je druženje družin ter pridobivanje novih znanj in izmenjava izkušenj. Pripravili smo strokovno predavanje o spolnosti otrok (obvladovanje neželenega vedenja ob tem), ki ga bo imel gospod Marijan Lačen.

Naše srečanje bo v soboto, 24. novembra 2018. Malo pred 10.00 uro se zberemo v avli hotela Zdravilišče Laško (starejši hotel). Od 10.00 do 12.00 bo v zlati dvorani predaval g. Marijan Lačen. Otroke v tem času prevzamemo varuhi in imamo v srebrni dvorani animacije (izdelava novoletnih okraskov, igra …). Po predavanju sledi evalvacija. Ob 13.00 skupno kosilo in nato druženje na kopanju do večernih ur oz. po želji (karte so vštete v ceno). Točen urnik in program bomo poslali prijavljenim nekje teden dni pred dogodkom.

Cena za eno odraslo osebo je 9 €. Otroci do 12 let imajo brezplačno, za otroke od 12 do 18 let je cena 7 €. Za osebe z Downovim sindromom je druženje brezplačen. Cena vključuje predavanje, animacija otrok, kosilo ter neomejeno število ur kopanja v bazenih (za ta dan).

Prijave za srečanje zbiramo preko elektronske prijavnice-s klikom na povezavo vpišete podatke:

 

Prijavnica

 

Lahko pa tudi izpolnite spodnjo prijavnico in jo pošljete na naslov Društvo downov sindrom Slovenija, Samova 9, 1000 Ljubljana. Prijave zbiramo do 18. novembra 2018 oziroma do zapolnjenih mest.

Prenesi prijavnico.

Prednost pri udeležbi bodo imele družine, ki so se do sedaj v manjši meri udeleževale naših naših srečanj in ki imajo poravnane svoje obveznosti do društva.

Facebook

Bodi na tekočem z novicami, VŠEČKAJ nas na Facebooku

Novice

Preberite ostale zbrane novice

Novice

Postani član

Kot naš član se lahko udeležite seminarjev, delavnic, predavanj, srečanj in drugih aktivnostih.

Postani član